torsdag 28 februari 2013

Throwback Thursday pt 2

Så himla skönt att veta vad man ska blogga om på torsdagar, om inspirationen i övrigt tryter. Dags för bild nummer två från arkivet, en bild som "personifierar" det jag längtar mest efter just nu (näst efter lillasyster då): SOMMAR!


Sommaren 2011, när Ludvig var ett år, var en helt fantastisk sommar. Lång, varm och härlig. Massor med bad och härligt familjehäng utomhus. Just den här bilden är tagen när Ludvig mötte havet för första gången, och hans spontana reaktion var helt enkelt att böja sig ner och smaka på det. Det smakade inte så gott, men bilden blev fin och Ludvig blev väldigt förtjust i utomhusbad. Det ursprungliga inlägget hittar du här.

Förra sommaren (2012) var verkligen raka motsatsen. Kass. Den var varken lång, varm eller härlig. Den var kort (snarare enstaka dagar här och var), kall (och regnig) och fylld av jobb på campingen. Vilket i och för sig var roligt, men bäst är ju varma och lediga somrar ändå. Visst bär vi med oss några guldkorn från förra sommaren också, men inte alls lika många som från sommaren 2011.

Spontant känner jag att den här sommaren kan ju åtminstone inte bli sämre, och nog borde den till och med bli bättre? Mycket bättre hoppas jag, nu när vi ska vara långlediga tillsammans igen. Alla fyra(!).

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild alltså! =)

    SvaraRadera
  2. Visst är det skönt att kunna dra upp en gammal bild varje torsdag!!

    Ha en trevlig helg. Kram

    SvaraRadera